om

Vem är Per?

Jag är en mångsysslare som hunnit med en hel del i mitt liv. Sommaren 2012 tog jag klivet ut och startade Snickeri Bygg & Marint AB. Jag kommer från en båtfamilj och min morfar är båtbyggaren Hans Fjällström från Håkansö, Norrfjärden. Sedan tog min far över verksamheten, nu under namnet Auto-Marin.

Redan i tidig ålder så fick jag vara med i båtbyggeriet vilket senare resulterade i att jag byggde en egen båt då jag var 18. Hantverk och skapande med händerna har alltid fallit mig naturligt.

Jag är utbildad som mekanisk svarvare/svetsare på gymnasienivå, men det började med att jag fick jobb som möbel/specialsnickare på Siverts snickerifabrik. Efter några år bytte jag bana och började jobba på Crossfix små maskinverkstad.

Jag bytte trä mot motorer, men det var bara trevligt då meckande med motorer och bilar har varit ett stort fritidsintresse i över 15 år, då speciellt inom Dragracing, i bl.a. Monica Öbergs Topfuel team. dock kom jag snart tillbaka till trät via jobb hos Wiklunds Ledstångssnickeri, och det var då jag kände att här hör jag hemma.

Nu bor jag i en villa med min sambo i Norrfjärden, med min verkstad precis runt knuten, precis som man vill ha det. Min Ideella tid läggs på Piteå Snöskoterklubb

Gör detta mig unik?

Kanske inte, men med den breda kompetensen inom de många områden som jag samlat på mig genom åren gör mig iallafall speciell.
Mitt ledord : Den som ger upp är första förlorare

Affärsidé

Vårt totalåtagande skall säkra ett angenämt och bekymmersfritt hantverk för våra kunder, privata så som företag, som utförts med känsla så att det motsvarar eller överträffar kundens känsla!
Med känsla – För känsla!