tjanster

Vår ide och mål är att på ett smidigt sätt förverkliga era idéer och önskemål. Har ni en tanke, kanske en skiss på ett kuvert eller bara en ide om hur det ska se ut då det är klart, det räcker för att vi ska kunna spinna vidare. Vi tar gärna del av er process och stöttar er i den. Kanske har ni konceptet klart och bara behöver någon som bygger och fixar. Kanske har ni börjat men hinner inte färdigställa.

Vid större eller mindre projekt så vill man att det ska kännas bra. Detta hoppas och arbetar vi med mycket med, vi vill att ni som kund ska känna att det blev som ni tänkt!

T.ex vid fönster byten eller montage av ett nytt kök, så vill man känna sig trygg med de folk man har lämnat i sitt hus och kunna lita på att det blir bra. Vi lämnar gärna offert så ni vet vad det kommer att kosta innan vi börjar, ibland så kan det komma upp oförutsedda saker i processen men då pratar vi igenom och löser det tillsammans på bästa sätt.

Då det gäller uppdrag som involverar, el och vvs eller något annat så förmedlar vi det gärna om så behövs och samordnar, så det blir så kostnadseffektivt som möjligt! Ni som kund skall känna er trygg med oss!

På sidorna; Snickeri, Bygg och Marint, under Inspiration, har vi lagt upp lite referens bilder från tidigare projekt under åren som passerat.
Hitta inspiration för ert projekt!