Kompetens och skaparglädje

SBM Bygg är byggfirman med bred kompetens och massor av skaparglädje. Tillsammans med våra anställda är vi verksamma främst i Norrbotten med omnejd. Vi har resurserna att bygga allt från kompletta villor och garage till uterum och små stugor – eller ett enda skåp om det är vad du behöver. Oavsett storlek utför vi alla uppdrag med samma noggrannhet och höga kvalitet.

Vi hjälper privatpersoner och företag med det mesta och tar gärna totalansvar när vi bygger. SBM Bygg är ett proffesionellt team av duktiga yrkesmän som både har kunskapen och känner till de prövade lösningarna.

Anförtro oss gärna projekten som aldrig blir av hemma hos dig: inglasningen, barnrummet som ska bli en walk-in-closet eller badrumsrenoveringen. Tillsammans med våra samarbetspartners lägger vi även golv och sätter kakel och klinker.

Extra stolta är vi över vår förmåga att se och förstå vad du som kund verkligen vill ha. Ofta finner vi smarta och dekorativa lösningar som du inte ens visste var möjliga.

 

Enkelt, smidigt och tryggt

SBM Bygg har ett gott samarbete med lokala entreprenörer både här i Piteå och i övriga Norrbotten. Det gör att vi kan hjälpa dig med alla delar i ditt byggprojekt, från start till mål. Enkelt, smidigt och tryggt både för dig som kund och för oss. Dessutom blir det roligare i plånboken.

 

Ditt bygge är unikt

För oss på SBM Bygg är du och ditt bygge unikt. Därför erbjuder vi alltid kostnadsfria hembesök innan vi lämnar offert. När vi träffas hemma hos dig går vi tillsammans igenom dina önskemål för ditt projekt. Vi hjälper dig att hitta den lösning som passar din familj och levnadssituation och ger tips och råd på vägen.

Efter mötet återkommer vi med en offert där det framgår vad som ingår i arbetet. En tydligt offert utan dolda tillägg gör projektet till en trygg affär. Om priset och upplägget känns bra så kavlar vi upp ärmarna och kör igång.

 

Hänsynsfulla snickare

De flesta byggnationer innebär störningar, oavsett storlek på projektet. Vi är vana att arbeta i hemmiljö och gör allt vi kan för att visa hänsyn och störa så lite som möjligt. Framför allt vill vi att det ska kännas bra under hela byggprocessen och att slutresultatet blir som du önskar.

Välkommen till oss på SBM Bygg så hjälper vi dig att förverkliga dina drömmar och idéer.

Boka ditt hembesök redan i dag!

 

Nyfiken på våra projekt? Hitta inspiration här!