Byggtjänster för små och stora projekt

Vi erbjuder byggtjänster för dina behov och trivs med mixen av stora och små projekt. Därför utför vi alla typer av byggarbeten – nybyggnationer, ombyggnationer, renoveringar och tillbyggnader – från fönsterbyte och golvläggning till kök, badrum, ett nytt garage eller varför inte ditt nya hus från grunden?

Alla projekt är lika viktiga och vi tar oss an dem med samma omsorg och engagemang oavsett storlek. Kontakta oss redan i dag, vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök. För privatpersoner finns självklart möjlighet att göra ROT-avdrag för våra tjänster.

SBM Bygg har ett gott samarbete med lokala entreprenörer både här i Norrbotten och i övriga landet. Det gör att vi kan hjälpa dig med alla delar i ditt byggprojekt, från start till mål. Enkelt, smidigt och tryggt – både för dig som kund och för oss. Kika in här för inspiration och referensarbeten.

 

Bygg- och snickeritjänster i urval

 

Komplett badrum med en kontakt

För att göra det så enkelt som möjligt för dig erbjuder vi totalentreprenad till badrumsrenovering. Du får ett komplett badrum med en enda kontakt och vi tillhandahåller allt du behöver: plattsättare, golvläggare, snickare, rörläggare, elektriker och målare. Enkelt, smidigt, tidseffektivt och tryggt.

En offert – ett pris = komplett badrum. Kontakta Per.

 

Kök – skräddarsytt med anpassade lösningar

Komplett nytt kök eller köksrenovering? Vi erbjuder samma möjlighet till totalentreprenad som vid badrumsrenovering.

Kanske behöver du bara hjälp med montering av ditt IKEA-kök? Vi packar upp dina platta paket, ser till att skåpen håller måtten, bänkskivan ligger stadigt och diskhon sitter tätt.

Kontakta Per.

 

SBM Bygg är stolt medlem i Team ESSVE, en grupp noga utvalda hantverkare med högt hantverkskunnande och stor yrkesstolthet.

TX20