SBMBygg - Webb.OmSBMBygg

Smidigt och bekymmersfritt hantverk

SBM Bygg, eller Snickeri Bygg & Marint AB, som vi heter på papperet är ett ungt och kreativt byggföretag med generationer av kunskap i ryggraden. Vi värnar om den personliga servicen och gör vårt allra bästa för att du som kund ska få uppleva ett smidigt och bekymmersfritt hantverk, med de bästa lösningarna och ett resultat som överträffar dina förväntningar. Med engagemang och omtanke bygger vi med känsla – för känsla.

Dessutom trivs vi med varandra och har roligt på jobbet, det gör sitt det också. Kort sagt, vi är duktigt folk som du kan lita på. Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök.

 

Modern verkstad och miljöhänsyn

I vår verkstad i Norrfjärden finns allt som behövs för att utföra kvalitetshantverk. Vi har en modern maskinpark och flertalet fordon, bland annat en teleskoplastare. Med egna fordon på plats kan vi underlätta arbetet och hålla kostnaderna nere, det vinner du på. Och där vi själva inte räcker till samarbetar vi med lokala aktörer som vi känner väl och litar på.

Som ett modernt byggföretag är miljöhänsyn en självklarhet. Vi verkar lokalt där vi bygger och väljer material som är bra för miljön – såväl innanför som utanför byggets väggar.

 

En del av Team ESSVE

SBM Bygg är stolt medlem i Team ESSVE, en grupp noga utvalda hantverkare med högt hantverkskunnande och stor yrkesstolthet. Som team member är vi i tidigt skede bollplank för nyheter. Som medlem agerar vi också som aktiv lokal ambassadör för ESSVE. Det är givande att få vara med och kvalitetssäkra infästning från ett marknadsledande företag, samtidigt som vi utvecklas i vår yrkesroll.

ESSVE är marknadsledande i Norden på infästningslösningar till bygg och industri. Erbjudandet sträcker sig från ett brett sortiment av premiumprodukter för hantverkare till skräddarsydda matningsutrustningar för bil-, telecom- och prefabindustrin.

TX20

 

Mångsysslaren Per Söderberg

Snickeri Bygg & Marint AB grundades 2012 av mig, Per Söderberg. Jag är en mångsysslare som bokstavligen föddes bland hantverkare. Jag kommer från en båtfamilj och min morfar är båtbyggaren Hans Fjällström från Håkansö, Norrfjärden. Efter honom tog min far över verksamheten under namnet Auto-Marin.

Redan i tidig ålder fick jag vara med i båtbyggeriet och som 18-åring byggde jag min egen båt. Hantverk och skapande med händerna är en naturlig del av mig och mitt liv. På dagarna bygger jag till dig som kund och på fritiden löser mina egna projekt av sig. Jag får helt enkelt aldrig nog.

Jag är utbildad som mekanisk svarvare/svetsare på gymnasienivå men min första anställning var som möbel-/specialsnickare på Siverts snickerifabrik. Efter några år bytte jag bana och började på Crossfix små maskinverkstad. En trevlig omväxling eftersom meckande med motorer och bilar länge hade varit ett stort fritidsintresse, särskilt Dragracing, i bl.a. Monica Öbergs Topfuel team och ideellt arbete inom Piteå Snöskoterklubb. Men arbetet med trä lockade mig tillbaka via Wiklunds Ledstångssnickeri, och det var då jag kände; Här hör jag hemma!

I dag bor jag i en villa i Norrfjärden med min sambo och son. SBM Byggs verkstad ligger precis runt knuten, precis som jag vill ha det.

Varmt välkommen till SBM Bygg
/Per med personal

 

PS! Kontakta oss i dag, vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök till dig som bor i Piteå Kommun.